Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ BLOG

Μετά από δωδεκάμισι περίπου χρόνια ύπαρξης αυτού του blog, δεν λέω, μια κούραση την έχω. Άλλωστε τα blogs, είναι γνωστό (εδώ και χρόνια) ότι πλέον έχουν χάσει τη σημασία που είχαν στα πρώτα χρόνια του διαδικτύου. Προσωπικά εξακολουθώ να παρακολουθώ φανατικά σινεμά (και, όπως τα βλέπω τα πράγματα, αυτό θα εξακολουθήσει εφ' όρου ζωής), οπότε στο επίπεδο αυτό δεν αλλάζει κάτι. Ωστόσο τα posts θα γίνουν συντομότερα, ίσως κάποιες φορές και τηλεγραφικά. Λίγα πράγματα για το story κάθε ταινίας, λίγα για την γενική άποψη που έχω γι' αυτήν... κι αυτό θα είναι. Οι πολλές αναλύσεις θα τείνουν προς εξαφάνιση. Ούτε κι αυτό πάντως θα είναι απαράβατος όρος. Ίσως για κάποια φιλμ να έχω όρεξη ή/και ανάγκη να πω περισσότερα, θετικά ή αρνητικά. Όχι για όλα πάντως.
Γενικά δεν θα σταματήσω το blog. Όχι επειδή έχει ή δεν έχει απήχηση, αλλά επειδή αποτελεί και για μένα ένα είδος προσωπικού ημερολογίου, καταγραφής όσων τυχαίνει να βλέπω από τα άπειρα δείγματα μιας τέχνης που αγαπώ.
Οπότε θα τα λέμε πάντοτε. Απλώς πιο σύντομα.

4 Comments:

Blogger atreju said...

Για εμάς που σε διαβάζουμε πάντως, ευχαριστούμε πολύ όπως και να έχει.

Ιουλίου 16, 2018 7:59 μ.μ.  
Blogger vandimir said...

Κι εγώ ευχαριστώ.

Ιουλίου 17, 2018 7:39 π.μ.  
Blogger argiris-cinefil said...

Πάντα με ευχαριστεί να σε διαβάζω.

Εξάλλου όπως σου έχω ξαναπεί βρίσκω τις κινηματογραφικές αναλύσεις σου εύστοχες και κυρίως ουσιαστικές (κάτι που εκτιμώ) αλλά και με πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις για διάφορα θέματα.

Και μόνο η παρέα που μας κρατάς μας φτάνει...

Ιουλίου 21, 2018 9:32 π.μ.  
Blogger Simos said...

Από τα λίγα μπλογκ για ταινίες που διαβάζω. Συνέχισε όπως το αισθάνεσαι!

Αυγούστου 06, 2018 8:48 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

eXTReMe Tracker