Τετάρτη, Δεκεμβρίου 01, 2021

ΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ ΤΗς ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ "ETERNALS"


Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Η βραβευμένη με Όσκαρ χαμηλότονη Chloe Zhao του "Nomadland" σκηνοθετεί υπερηρωικό φιλμ το 2021! Τους "Eternals" συγκεκριμένα, άλλης μιας ομάδας σούπερ ντούπερ τύπων, αυτή τη φορά αθάνατων από τα βάθη του σύμπαντος, που έχουν σταλεί στη γη μερικές χιλιάδες χρόνια πριν, με σκοπό να βοηθήσουν στη δημιουργία του ανθρώπινου πολιτισμού. Τώρα όμως, στη σύγχρονη εποχή, αντιμετωπίζουν μια τρομερή απειλή και βρίσκονται μπροστά σε ένα εξ ίσου τρομερό δίλημμα!

Αυτά. Να σημειώσουμε ότι τα μέλη των Eternals αναφέρονται (ως όνομα και ως σούπερ ιδιότητες του καθενός) σε πρόσωπα / θεούς διαφόρων μυθολογιών της ανθρωπότητας και κυρίως σε πρόσωπα της ελληνικής μυθολογίας, με ελαφρώς παραφρασμένα ονόματα (Αθηνά, Ήφαιστος, Ίκαρος κλπ.). Και, μεταξύ άλλων, βλέπουμε την Αντζελίνα Τζολί και τη Σάλμα Χάγιεκ. Κατά τα άλλα οι μάχες δίνουν και παίρνουν, τα ίδια τα μέλη των Eternals συγκρούονται και μεταξύ τους (και μάλιστα θανάσιμα), μπόλικο θέαμα και εφέ όπως πάντα κλπ. κλπ.

Ως γνωστόν δεν είμαι φαν των υπερηρωικών ούτε διάβαζα ποτέ τα σχετικά κόμικς, σπάνια πλέον βλέπω τα φιλμ αυτά, οπότε δεν μπορώ να αποφανθώ αν είναι μια καλή ή κακή ταινία του είδους. Εμένα όλα ίδια μου φαίνονται (μερικά είναι απλώς χειρότερα από άλλα). Οπότε, το κλασικό: Διασκέδασα (κάπως, μην το παρακάνουμε κιόλας) όσο το έβλεπα και μετά το ξέχασα. Όπως πάντα. 

Ετικέτες ,

eXTReMe Tracker