Δευτέρα, Μαρτίου 04, 2019

"REPLICAS" ΠΟΥ... ΜΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Τηλεοπτικός κυρίως ο άγνωστός μου Jeffrey Nachmanoff καταπιάνεται το 2018 με την επιστημονική φαντασία γυρίζοντας το "Replicas" με τον Κιάνου Ριβς βασικό πρωταγωνιστή και με πολύ μέτρια αποτελέσματα.
Ο ήρωας λοιπόν είναι ένας ιδιοφυής (και αγχωμένος) επιστήμονας που, στην υπηρεσία εταιρίας, πραγματοποιεί μυστικά πειράματα με στόχο την κλωνοποίηση. Όταν όμως η οικογένειά του (σύζυγος και τρία παιδιά) σκοτώνονται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, πασχίζει εμμονικά να τους ξαναφερει στη ζωή - τι άλλο; - κλωνοποιώντας τους. Αν και όχι όλους, αφού ο εξοπλισμός που διαθέτει δεν φτάνει για τέσσερα άτομα...
Θέλει να είναι μια περιπέτεια ΕΦ με "ανθρώπινο πρόσωπο" και με το πολυχρησιμοποιημένο θέμα της κλωνοποίησης, το σενάριο όμως φοβάμαι ότι μπάζει από πολλά σημεία. Δεν θέλω να σας πω περισσότερα για λόγους spoiler (υπάρχουν και κάποιες μάλλον προβλέψιμες ανατροπές) συνολικά πάντως δεν το βρήκα καθόλου καλή ταινία. Πολλά κενά, πολλές ευκολίες, μετριες ηθοποιίες, μη πειστικές καταστάσεις... ε... δεν ήταν και το καλύτερό μου. Φοβάμαι μάλιστα ότι ο Κιάνου Ριβς δύσκολα θα ξαναγίνει σταρ.
Τι να πω. Πιστεύω ότι η ΕΦ μάλλον έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στις μέρες μας.

Ετικέτες ,

eXTReMe Tracker